Wenkbrauw piercings

Resultaat 1–9 van de 50 resultaten wordt getoond

Wenkbrauw piercing

Wenkbrauw piercings zijn er in allerlei vormen, modellen en kleuren. Bij Evy’s Secrets vind je wenkbrauwpiercings in chirugisch staal, titanium of acrylic aan de scherpste prijzen.

Op zoek naar een leuke wenkbrauw piercing? Bij ons vind je ze in verschillende modellen en kleuren. Onze wenkbrauw piercings zijn beschikbaar in verschillende materialen – acryl, titanium of chirurgisch staal – aan scherpe prijzen. Je kan kiezen tussen verschillende opzetstukjes, zoals de klassieke balletjes of de specialere dobbelsteentjes.

Hoe wordt een wenkbrauwpiercing gezet?

Een wenkbrauw piercing laten zetten is eenvoudig en duurt niet lang. De piercing wordt in een klein stukje huid boven je oog gestoken, een plaats waar de piercer makkelijk aankan. Natuurlijk moet je eerst kiezen in welke wenkbrauw de piercing moet komen. Ook de richting van de piercing kan je kiezen. Ten slotte kies je het model: wil je een ringetje of een (gebogen) staafje?

Als je gekozen hebt is het tijd voor het piercen. Eerst wordt je huid gedesinfecteerd. Dan neemt de piercer zijn gereedschap: steriele naalden en instrumenten zijn erg belangrijk. Met een tang wordt je wenkbrauw vastgepakt, maar blijf rustig: één prikje later en ’t is gebeurd.

Ten slotte zal de piercer jou gekozen wenkbrauw piercing door je wenkbrauw steken. Hij verwijdert mogelijk enkele kleine bloedsporen met een steriel doekje. Het piercen is voorbij.

De eerste uren na het piercen zal je wel wat lichte hoofdpijn hebben, dat is heel normaal. Dit gaat vanzelf snel weer over.

Verzorging en onderhoud van de wenkbrauw piercing

Het is erg belangrijk om de wenkbrauwpiercing goed te verzorgen. Je zal advies krijgen van de piercing studio dat je goed moet opvolgen. Een wenkbrauw piercing kan je makkelijk reinigen met milde piercing zeep of een ontsmettingsmiddel voor piercings.

Wees voorzicht als je kledingstukken over je hoofd trekt en kom – zeker de eerste weken – niet te veel met je handen aan je wenkbrauw of de piercing. Een wenkbrauwpiercing geneest vrij snel, dus erg veel last zal je er niet van hebben.

Geschiedenis van de wenkbrauw piercing

Wenkbrauw piercings zijn eigenlijk vrij controversiële piercings. Dit komt voornamelijk omdat ze vrijwel altijd zichtbaar zijn en het aangezicht doen opvallen. De wenkbrauwpiercing bestaat nog niet zo lang. In de jaren ‘80 waren het vooral de punkers die wenkbrauwpiercings droegen. Niet alleen omdat ze het mooi vonden, maar ook om reactie uit te lokken.

Later, in de nineties, kwam de wenkbrauw piercing meer en meer voor en werd hij steeds populairder. Tegenwoordig vinden we wenkbrauw piercings terug in alle lagen van de bevolking en is er een enorme variëteit aan modellen, kleuren en vormen.