Tunnels en plugs

Resultaat 1–9 van de 124 resultaten wordt getoond

Tunnels en plugs

Om een tunnel of plug piercing te kopen reken je op Evy’s Secrets. We zijn de online piercing shop met het grootste aanbod en de scherpste prijzen. Tunnels en plugs in hout, silicone en acryl.

Evy’s Secrets is de online piercing shop met het grootste aanbod tunnel en plug piercings aan de scherpste prijzen. In onze handige webshop vind je plugs en tunnels in chirurgisch staal, silicone, acryl en hout. Zelfs als je op zoek bent naar een fake tunnel of plug, ben je hier aan het juiste adres.

Tunnels en plugs. Wat is het verschil?

Tunnels en plugs. De termen worden vaak door elkaar gebruikt. Toch is er één heel duidelijk verschil en dat is het uitzicht. Een tunnel is – het woord zegt het zelf – een piercing waar je kan doorkijken. Hierdoor wordt de nadruk gelegd op de binnenkant van de tunnel waardoor de grootte extra in de verf gezet wordt. Een plug is daarentegen een massieve piercing.

Tunnels en plugs zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, beginnende vanaf 1.2 mm. De grootste tunnels en plugs in onze webshop hebben een diameter van 30 mm. Deze piercings worden meestal aan het oor gedragen. Toch zijn er ook tunnel en plug piercings die gedragen worden aan de wang, neus of lip.