Tepelpiercings

Resultaat 1–9 van de 102 resultaten wordt getoond

Tepelpiercings

Om een tepelpiercing te kopen aan een scherpe prijs reken je op Evy’s Secret. We zijn de online piercing shop met het ruimste aanbod tepel piercings, zowel voor mannen als vrouwen.

Voor het ontstaan van de tepelpiercing moeten we vele honderden jaren in het verleden kijken. Tepel piercings werden vooral gedragen om de vruchtbaarheid te verhogen. Vandaag de dag is een tepelpiercing tot een mode accessoire geworden. Tepel piercings zijn tegenwoordig dan ook verkrijgbaar in een heleboel maten, vormen en kleuren.

Tepelpiercing kopen aan een scherpe prijs

Evy’s Secrets is de online piercing shop bij uitstek voor iedereen die een tepelpiercing wil kopen aan een scherpe prijs. Alles is direct leverbaar. Bestel je voor meer dan €12.50? Dan worden je nieuwe piercings gratis aan huis geleverd.

Tepelpiercing in allerlei vormen en kleuren

In het ruime aanbod van Evy’s Secrets vind je makkelijk en snel een leuke tepelpiercing. Onze tepel piercings zijn vervaardigd uit chirurgisch staal en zijn verkrijgbaar in een hele waaier aan kleuren en vormen. De lengte van de tepelpiercing is een persoonlijke keuze, net zoals de keuze voor een rechte of gebogen barbell of staafje, een ring of een tepelschild.

Tepelpiercing juwelen

Niet enkel voor tepel piercings kies je voor Evy’s Secrets. Als je op zoek bent naar piercing juwelen, neem je best snel een kijkje in onze handige webshop. Je vindt er een heleboel mooie juwelen voor je tepelpiercing.