Septum piercings

Resultaat 1–9 van de 146 resultaten wordt getoond

Septum piercings

Als je een septum piercing wilt kopen, reken je op Evy’s Secrets. In onze online piercing shop koop je septum piercings aan de scherpste prijs. Zelfs voor een fake septum piercing ben je bij ons aan het juiste adres.

Een septum piercing is een neuspiercing die zijn oorsprong vindt bij oude Indiase stammen. Vandaag de dag zijn septum piercings verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. De meest voorkomende septum piercings zijn hoefijzer piercings en segmentringen.

Septum piercing kopen aan een scherpe prijs

Evy’s Secrets is de online piercing shop bij uitstek voor iedereen die een septum piercing wil kopen aan een scherpe prijs. Alles is direct leverbaar. Bestel je voor meer dan €15? Dan worden je nieuwe piercings gratis aan huis geleverd.

Septum piercing in allerlei vormen en kleuren

In het ruime aanbod van Evy’s Secrets vind je makkelijk en snel een leuke septum piercing. Onze septum piercings zijn vervaardigd uit chirurgisch staal, acryl of Sterling zilver 925% en zijn verkrijgbaar in een hele waaier aan kleuren en vormen. Een gouden hoefijzer piercing? Een zilveren segmentring? Zelfs voor een fake septum ring ben je bij ons aan het juiste adres!