Piercingringen

Resultaat 1–9 van de 274 resultaten wordt getoond

Piercingringen

Om een segment of BCR ring te kopen reken je op Evy’s Secrets. Een segment ring met scharnier of met een balletje? Bij ons vind je segmentringen en andere piercings aan de scherpste prijs!

Een segment ring is een super veelzijdige piercing die op een heleboel verschillende plaatsen gedragen kan worden. Een segment ring is een piercing die uit 2 delen bestaat. Het kleinere deel past precies in de holle openingen van het grotere deel waardoor het een gladde effen ring vormt, wat het draagcomfort alleen maar ten goede komt. Deze piercing wordt om die reden ook wel “smooth segment ring” genoemd.

De segment ring is een zeer subtiele piercing. Waarschijnlijk is het daarom dat de circular barbell piercing of de Ball Closure Ring net dat ietsje populairder zijn.

Een BCR ring of Ball Closure Ring is – door de sluiting met een balletje – veel opvallender en net daarom ook populairder. De BCR piercing, ook bekend als “Captive Bead Ring” of “Captive Hoop”, is een echte klassieker. Het balletje heeft 2 kleine inkepingen waarin de ring geplaatst wordt. Omdat de ring nogal wat druk uitoefent op het balletje is de BCR ring een enorm stevige piercing die maar zelden los komt.

Segment of BCR ring kopen?

In ons enorme online aanbod vind je BCR en segment ringen in allerlei vormen, materialen en kleuren. Bovendien kunnen we je voor elke piercing een scherpe prijs garanderen. Bestel je voor een minimum van €15? Dan leveren we je nieuwe piercings aan huis.