Navelpiercings

Resultaat 1–9 van de 318 resultaten wordt getoond

Navelpiercings

Om een navelpiercing te kopen aan een scherpe prijs reken je op Evy’s Secrets. We zijn de online piercing shop met het ruimste aanbod navel piercings, geproduceerd in chirurgisch staal, acryl, titanium of bioflex.

De navelpiercing begon aan een opmars in de jaren 90. Vandaag de dag is de piercing aan de navel uitgegroeid tot één van de meest gedragen piercings, naast de oor- en neuspiercing. De meest voorkomende navel piercings zijn barbell piercings en piercings met een hangertje.

Navelpiercing kopen aan een scherpe prijs

Evy’s Secrets is de online piercing shop bij uitstek voor iedereen die een navelpiercing wil kopen aan een scherpe prijs. Alles is direct leverbaar. Bestel je voor meer dan €15? Dan worden je nieuwe piercings gratis aan huis geleverd.

Navelpiercing in allerlei vormen en kleuren

In de handige online shop van Evy’s Secrets vind je makkelijk en snel een leuke navelpiercing. Het aanbod is enorm uitgebreid. Het overgrote deel van onze navel piercings is vervaardigd uit chirurgisch staal en verkrijgbaar in allerlei kleuren (goud, zilver, titanium, …).

Ben je op zoek naar een navelpiercing in acryl of bioflex? Ook dan ben je bij Evy’s Secrets steeds aan het juiste adres!