Labret piercings

Resultaat 1–9 van de 245 resultaten wordt getoond

Labret piercings

Evy’s Secrets is de online piercing shop voor iedereen die een lip piercing wil kopen aan een scherpe prijs. Enorme voorraad labret piercings in chirurgisch staal, acryl, titanium en bioflex.

In het ruime aanbod van Evy’s Secrets vind je een heleboel piercings en sieraden voor de lip. We zijn online piercing shop met het ruimste aanbod lip piercings. Onze klanten prijzen ons voor onze uitgebreide service, scherpe voorwaarden en kwalitatieve aanbod.

Lip piercing – de mogelijkheden

Met lip piercings kan je eindeloos combineren. Er zijn talloze variaties te bedenken, gaande van “labret monroe”-piercings tot “Angel Bites”-piercings. De combinaties zijn eindeloos! De meest voorkomende lip piercing is een labret piercing met een glad balletje en/of kristalletje. Hoefijzer, barbell en segmentring piercings behoren echter ook tot de mogelijkheden.

Lip piercing kopen bij Evy’s Secrets

Om een lip piercing te kopen is onze online shop zonder twijfel “the place to be”. Je vindt er een bijna oneindig aanbod aan labret lip piercings in chirurgisch staal, acryl, titanium en bioflex. Onze lip piercings zijn verkrijgbaar in een waaier aan kleuren (goud, zilver, rosé goud, …). Een lip piercing kopen doe je bij Evy’s Secrets! Bekijk snel ons ruime aanbod.