Hoefijzer piercings

Resultaat 1–9 van de 36 resultaten wordt getoond

Hoefijzer piercing

Een hoefijzer piercing kopen? Dat doe je bij Evy’s Secrets. In onze webshop vind je een groot assortiment hoefijzer piercings vervaardigd uit kwalitatief chirurgisch staal aan de scherpste prijzen!

Een hoefijzer piercing is een onvolledige piercingring, die aan elk uiteinde een opschroefballetje heeft. De naam hoefijzer (“horseshoe”) in het Engels, komt natuurlijk van de vorm die de piercing heeft. De balletjes aan de uiteinden worden op het sieraad geschroefd. De gewone opschroefballetjes zijn het meest voorkomende, maar je kan ook kiezen voor spikes of prongs.

In onze webshop vind je een grote variatie aan hoefijzer piercings in verschillende kleuren, modellen en maten. We hebben een groot assortiment hoefijzer piercings vervaardigd uit kwalitatief chirurgisch staal aan de scherpste prijzen!

Waar kan ik een hoefijzer piercing dragen?

Een hoefijzer piercing kan je op veel verschillende plekken dragen. Hoefijzer piercings worden vaak gedragen als septum piercing, tepelpiercing, oorpiercing, lippiercing of wenkbrauw piercing. Maar eigenlijk kan je ze bijna op elke plaats dragen die je wil.

Wanneer kan ik een hoefijzer piercing dragen?

Een hoefijzer piercing steek je dus meestal in een gaatje dat je al hebt. Wacht daarom dus zeker met verwisselen totdat de wonde volledig genezen is. Het materiaal van de hoefijzer piercing speelt hier zeker een rol. Bioflex en titanium zijn de materialen die het genezingsproces het best bevorderen. Is je gaatje eenmaal volledig genezen en gezond, dan kan je uiteraard altijd wisselen naar een hoefijzer piercing in chirurgisch staal.