Helix en tragus piercings

Resultaat 1–9 van de 498 resultaten wordt getoond

Helix en tragus piercings

Als je een oor piercing wilt kopen, ben je bij Evy’s Secrets steeds aan het juiste adres. Je vindt er makkelijk en snel de helix of tragus piercing die het best bij je past.

De oor piercing is zonder twijfel de meest voorkomende piercing. Vooral onder vrouwen is een oor piercing zo gangbaar dat het zelfs niet eens meer als piercing aanzien wordt. Bij mannen won de oor piercing aan populariteit in de jaren 90. Aan het begin van het nieuwe millennium zagen we een terugval in de populariteit. Sinds 2005 zijn oor piercings, ook bij mannen, weer helemaal terug. Vandaag de dag zijn vooral gestretchte piercings hot. Er zijn dan ook een heleboel tunnels en plugs verkrijgbaar.

Helix piercing kopen

Halverwege de jaren 90 kwamen helix piercings in de mode. Een helix piercing is een piercing aan de bovenkant van het oor. Ringetjes en staafjes komen het meeste voor.

Evy’s Secrets is de online piercing shop met het ruimste aanbod en de scherpste prijzen. Het is dan ook de ‘place to be’ voor iedereen die een leuke helix piercing wil kopen.

Tragus piercing kopen

Enkele jaren na de helix piercing werd ook de tragus piercing populair. Een tragus piercing wordt gedragen aan het kleine stukje kraakbeen dat vlak voor de gehoorgang zit. Onder impuls van celebrities als Scarlett Johanson en Rihanna won de tragus piercing in snel tempo aan populariteit. BBC noemde het in 2005 zelfs de “nieuwe navelpiercing”.

Als je een leuke tragus piercing wilt kopen, reken je op Evy’s Secrets. Bij ons vind je het ruimste online aanbod aan de scherpste prijzen.