Fake piercings

Resultaat 1–9 van de 128 resultaten wordt getoond

Fake piercings

Fake piercings kopen? Dat doe je bij Evy’s Secrets. In onze webshop vind je een groot assortiment fake plugs, stretchers en expanders vervaardigd uit kwalitatief chirurgisch staal, acryl of hout aan de scherpste prijzen!

Wil je graag een plug of stretcher in je oor, maar wil je je oor niet permanent uitrekken of mag het niet van je ouders? Kies dan voor een fake piercing! Met onze fake plugs en fake stretchers lijkt het net of je een echte plug in je oor hebt. Je steekt zo’n fake piercing gewoon door het gaatje van je oorbel en voilà: je hebt een plug in je oor. Net echt!

Bij ons vind je een groot assortiment fake plugs en stretchers in verschillende materialen. Van effen zwarte plugs tot houten plugs met een tribal motief; je vindt er altijd wel eentje die bij je stijl past!

Fake plugs

Fake plugs zijn ideaal voor zij die een plug willen, maar hun oor niet permanent willen uitrekken. Of misschien wil je eerst zien hoe een bepaalde plug bij jou zal staan? Dan zijn fake plugs de ideale oplossing.

Het leuke aan fake plugs is dat je gewoon kan wisselen tussen verschillende plugs. Je hoeft je oor niet eerst weken of maandenlang te stretchen voor je een nieuwe grote plug kan steken.

Fake stretchers

Ook voor fake strechters ben je bij Evy’s Secrets aan het juiste adres. De fake stretcher werkt op dezelfde manier als de fake plug: je steekt hem simpelweg door het gaatje van je oorbel. Het lijkt precies alsof je al jaren een stretcher piercing in je oor hebt.

Veel mensen beginnen met een fake stretcher in hun oor, om te kijken of ze er wel goed mee staan. Ben je tevreden van de look, dan kan je makkelijk overschakelen naar een echte stretcher piercing.

Bij ons heb je een grote keuze aan fake plugs en stretchers in acryl, chirurgisch staal, zilver en zelfs hout aan de scherpste prijzen die je kan vinden!